Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای استعلام خلافی خودرو از چه روشی استفاده می کنید؟ اغلب افراد از روش پیامکی یا سایت راهور خلافی ماشین را استعلام می کنند. اما راه های دیگری هم برای استعلام خلافی خودرو وجود دارد.

استعلام خلافی خودرو در اپلیکیشن فرمون یکی از این روش ها است. کافیست یکبار با استفاده از فرمون خلافی بگیرید تا اطلاعات خودرو شما برای همیشه ثبت شود و برای دفعات بعدی برای استعلام خلافی مجبور به وارد کردن مجدد بارکد کارت ماشین نباشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمون امکان پرداخت موردی خلافی یا پرداخت قسطی خلافی را دارد و سوابق خلافی شما را در خود حفظ می کند.

در فرمون امکانات دیگری به غیر از استعلام خلافی وجود دارد که بسیار کاربردی و مفید هستند. قیمت گذاری خودرو، استعلام بیمه و خرید آن، هشدار دوربین های کنترل سرعت و دوربین های ترافیکی، کد تخلفات رانندگی، استعلام نمره منفی، استعلام تصادفات رانندگی و... از جمله این امکانات است. در فرمون شما می توانید خلافی موتور را هم استعلام بگیرید. برای دانلود فرمون می توانید به گوگل پلی یا کافه بازار مراجعه کنید. نسخه IOS این برنامه هم در سیبچه و آی اپس موجود است.

10 نکته مهم در استعلام خلافی خودرو

در ادامه 10 نکته مهم درباره استعلام خلافی خودرو را می خوانید که دانستن آنها برای شما مفید خواهد بود:

نکته 1: اگر قصد خرید و فروش خودرو دارید در همان مرکز تعویض پلاک اقدام به استعلام خلافی و پرداخت آن کنید. در روشهای آنلاین استعلام و پرداخت خلافی خودرو یا موتور، ازآنجا که سامانه راهور با تاخیر به روز رسانی می شود، خلافی شما با تاخیر چند روزه از لیست خلافی ها حذف می شود.

نکته2: در روش پیامکی استعلام خلافی خودرو فقط امکان استعلام خلافی و دریافت شناسه قبض و شناسه پرداخت وجود دارد و برای پرداخت خلافی باید از روشهای دیگر استفاده کنید. می توانید با مراجعه به عابربانک و وارد کردن شناسه قبض و شناسه پرداخت خلافی خود را پرداخت کنید و یا از روشهای آنلاین مانند برنامه فرمون برای استعلام و پرداخت خلافی خودرو استفاده کنید.

نکته 3: اکثر ماموران با استفاده از دست افزار و به شکل هوشمند اقدام به ثبت جریمه رانندگی می‌کنند اما در مواردی که قبض‌ها به شکل کاغذی صادر می شود برخی از این جرایم کاغذی از یک تا پنج روز طول می‌کشد تا روی سیستم ثبت شود. بنابراین خلافی خود را هفتگی چک کنید.

نکته 4: اگر از سایت راهور خلافی می گیرید باید بدانید که محتویات سایت راهور آفلاین بوده وبه هیچ وجه به بانک اطلاعاتی آنلاین پلیس راهور متصل نمی باشد و یک نسخه بروزرسانی شده با تاریخ اعلام شده، از سامانه اجرائیات پلیس راهور می باشد.

نکته 5: در سایت راهور و سایر سامانه های آنلاین و اپلیکیشن های خلافی می توانید علاوه بر خلافی خودرو، خلافی موتورسیکلت پلاک ملی یا قدیمی را نیز بگیرید.

نکته 6: بجز جریمه های دوبرگی و دوربین سایر جریمه های رانندگی دارای مهلت پرداخت 60 روزه هستند و اگر در موعد تعیین شده پرداخت نشوند، دوبرابر خواهند شد. به طور مثال جریمه 30 هزارتومانی به 60 هزارتومان افزایش می یابد.

نکته 7: خودرو با جریمه بالای 1 میلیون تومان، تبصره 13 می خورد. اگر خلافی شما بالای 1 میلیون تومان است در صورتی که پلیس خودروی شما را متوقف کند می تواند خودرو را توقیف و به پارکینگ منتقل کند. بنابراین با پرداخت بخشی از خلافی با فرمون آن را به زیر یک میلیون تومان برسانید.

نکته 8: با شماره پلاک خودرو یا موتورسیکلت، یا کد ملی نمی توانید خلافی بگیرید و برای استعلام خلافی نیاز به بارکد پستی پشت کارت ماشین یا کارت موتور و یا کد vin  دارید.

نکته 9: سایت راهور سوابق خلافی و یا سوابق پرداخت شما را حفظ نمی کند بنابراین در صورت استفاده از سایت راهور، اطلاعات پرداخت و سوابق خلافی خود را در جایی حفظ کنید. البته برنامه فرمون کلیه سوابق خلافی را در خود حفظ می کند. برای مشاهده خلافی خودرو به farmooon.com  مراجعه کنید.

نکته10: برای دریافت پیامک خلافی از سوی راهور بایستی به دفاتر پلیس+10 مراجعه و شماره تلفن همراه خود را ثبت کنید.

لینک کوتاه: asriran.com/0039b3

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خلافی خودرو استعلام خلافی خودرو برای استعلام خلافی پرداخت خلافی سایت راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۹۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید

این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که موجب می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آن ها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک : اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان: این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی: سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تیروئید:  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک: سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توقیف ۸۵ خودرو حادثه‌ ساز در خراسان رضوی
  • تصادف ۶ خودرو سواری در این بزرگراه تهران
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • جزییات تصادف زنجیره‌ای ۶ خودرو در بزرگراه ستاری تهران
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • هشدار یه خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • محکومیت ۸۸۸ میلیون تومانی متهم قاچاق سوخت در بیرجند
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید